Centrál Nap

10 éves a Centrál Színház! Méltó megünneplésére szeptember 16-án, vasárnap 15.30 órától a Révay utca három helyszínén zajlanak majd a születésnapi programok. Az Ájlávjú színészei nyitják a bulit, majd Bereczki Zoltán koncertje következik. 18.00 órától a nagysikerű Hét boszorka zenés darabot eleveníti fel Horgas Eszterrel és zenekarával Ágoston Katalin, Básti Juli, Botos Éva, Falusi Mariann és Gats Éva, este pedig a Harmadik figyelmeztetés színészzenekar koncertezik Gémes Antossal, Fillár Istvánnal, Cserna Antallal, Wagner-Puskás Péterrel, László Zsolttal és Pethő Gergővel.

A Nagyszínpadon 16 órától Liptai Claudia beszélget Básti Julival, Nagy-Kálózy Eszterrel, Rada Bálinttal és Rudolf Péterrel, utána pedig Pokorny Liával, Bereczki Zoltánnal, Puskás Tamással, és Schmied Zoltánnal folytatja a talk showt. Végül a Sok hűhó semmiért színészei tartanak interaktív improvizációs játékot. A Kisszínpadon délutántól Papp János vezeti be a közönséget a szinkronizálás rejtelmeibe.

A Centrál Színház galériáján az elmúlt 10 év legemlékezetesebb pillanatairól nézhető meg kiállítás. Puskás Tamás, színi direktor elmondta: „A Centrál Színház ma Budapest egyik legkedveltebb teátruma. Az intézményt csődközeli állapotából és szakmai számkivetettségéből hosszú évek kitartó munkája vezette el jelenlegi sikereihez. Hálás vagyok azoknak a nagyszerű kollégáknak, akik mellénk szegődtek és a közönségünknek, hogy bíztak bennünk!

A Centrál Színház – melynek társulatához idén szerződött Nagy-Kálózy Eszter és Sztarenki Dóra – négy új bemutatóval várja az idei évadban nézőit. Szeptember 28-án Ujj Mészáros Károly rendezésében, Balsai Móni és Schmied Zoltán főszereplésével a világirodalom egyik legszebb és máig legnépszerűbb szerelmes regényét, a Büszkeség és balítéletet mutatja be a színház, december 14-én David Lindsay-Abaire Tökéletlenek darabját viszik színpadra Szikszai Rémusz, Pokorny Lia, Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter főszereplésével. Jövő év januárjában Ödön von Horváth: Kasimir és Karoline művét Alföldi Róbert rendezi majd, a főszerepekben Bata Évát, Stohl Andrást és Varjú Kálmánt láthatók. Tavasszal pedig Nina Raine Nemek és igenek darabját mutatja be a színház Puskás Tamás rendezésében, Bata Éva és Lengyel Tamás főszereplésével.

Centrál Nap
Centrál Színház
2018. szeptember 16.

címfotó via Centrál Színház

Reklámok