Szánsájn Fesztivál

Már elkezdődött a Cirko-Gejzír Szánsájn Fesztiválja, málnaszörppel, fröccsel és közel hatvan filmmel várja július 3-ig közönségét az V. kerületi artmozi. Idén is Cirko filmeket vetítenek majd, egy hónapon keresztül naponta három alkotás kerül újra műsorra az elmúlt évek magyar és nemzetközi filmes termésének legjavából.

Lesznek európai vígjátékok (Egy szó, mint száz: szerelem!, Férfiak fecskében, Szerelmes SMS, Csak a szerelem számít), Berlinben, Cannes-ban és Velencében díjazott alkotások (Dheepan – Egy menekült története, 45 év, A szent és a farkas, Egy galamb leült egy ágra, hogy tűnődjön a létezésről), történelmi és társadalmi drámák (Volt egyszer egy Németország, Donyeci történetek, A remény másik oldala), illetve a Cirko közönségének legnagyobb kedvenceit (Paterson, Toni Erdmann, VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan) is újra meg lehet nézni.

A fesztivál vetítéseire a Cirko-Gejzír mozi normál jegyárain lehet jegyet váltani, illetve a Cirko-bérletek is érvényesek. Minden jegy mellé egy pohár málnaszörp vagy fröccs jár ajándékba.

Szánsájn Fesztivál
Cirko Gejzír
2019. június 13 - július 3.